Smslån

Om man någon gång fått en betalningsanmärkning, för att man missade att betala en viss räkning eller liknande, kan detta skapa bekymmer under lång tid. Ett vanligt bekymmer som många som behöver låna pengar snabbt märker är att det blir svårare att ta lån. Men så kallade smslån kan man faktiskt ta även om man har en betalningsanmärkning. Här kommer en kort guide till hur du gör:

Leta upp lånegivare som erbjuder lån
Detta görs väldigt enkelt genom att använda en sökmotor som Google. Skriv helt enkelt in lånesumman, ”smslån med betalningsanmärkning” eller en liknande term, så kommer du helt säkert att få upp sökresultat som hjälper dig hitta en bra lånegivare som du kan låna av.

Se till så att lånesumman passar dig

Olika smslånegivare lånar nämligen ut olika stora summor till sina låntagare. Så kontrollera hur mycket du kan låna av vardera av de lånegivare som du hittat, och försök sedan hitta en lånegivare vars möjliga lånesummor passar dig. Tänk dock på att alla lånegivare inte lånar ut hur mycket som helst till nya kunder, är det första gången man ska låna av dem, kan det vara så att man endast får låna mindre summor än de kunder som redan lånat av dem tidigare. Läs mer här: Smslånapengar.se

Läs villkoren för lånet

Om du hittat en lånegivare som du tror passar dig, bör du även kika på lånevillkoren innan du ansöker. Där beskrivs nämligen kraven på låntagarna mer detaljerat, så är det så att lånegivaren har några andra krav, som du kanske inte uppfyller, kommer du att hitta dessa krav här.
Sedan är det bara att ansöka! Som du ser går det absolut att ta smslån även med en betalningsanmärkning, det krävs bara att man gör lite research innan man skickar in sin ansökan, för att undvika att man slösar bort för mycket tid på detta.

Skulle det dock vara så att du fortfarande har en skuld hos kronofogden, är det dock svårare för dig att få ett smslån beviljat. De flesta smslånegivare kräver nämligen att man redan justerat sin skuld hos Kronofogden innan man kan ta lån av dem, och huruvida detta är gjort eller inte, syns på din kreditupplysning.

Comments are closed.