Selene Finans

Om du kommit i kontakt med Selene Finans och deras lån, funderar du kanske på om det kan vara en bra ide att ta ett lån av dem. Tittar man på det hela rent ekonomiskt och praktiskt, brukar det nämligen vara det, för Selene Finans kan erbjuda en förhållandevis förmånlig ränta, i förhållande till sina konkurrenter, och det är dessutom mycket smidigt och lätt att ansöka om ett lån av dem, men många känner sig ändå lite osäkra gällande detta, eftersom de helt enkelt inte vet så mycket om Selene Finans, vilket kan göra att de känner sig lite illa till mods gällande att ingå avtal med dem. Därför har vi i denna artikel samlat några korta fakta om Selene Finans, för att göra det enklare för dig att veta vilka de är, helt enkelt, och om det är en bra ide för just dig att ta ett lån av dem eller inte.

selene

För det första är det bra att veta att Selene Finans är ett helt nordiskt företag. De har nämligen ett danskt moderbolag i ryggen, Basisbank heter de. Den svenska delen av verksamheten är ett dotterbolag till detta bolag, och har ett eget huvudkontor i Malmö i Sverige.

Man har varit verksamma i Sverige i mer än 20 år, och har därför bra koll, inte bara på den svenska lånemarknaden, utan även på alla lagar och regler som gäller för den. Det är därför mer troligt att de följer alla gällande regler än att olika uppstickare och nykomlingar på marknaden gör det, enligt oss.

Vi vill även påpeka att Selene Finans har en kunnig och duktig kundtjänst som du kan kontakta med frågor av olika slag. Du hittar kontaktuppgifter till dem, samt svar på ofta ställda frågor, på Selene Finans hemsida, som helt klart är värd ett besök om det är så att du vill veta mer om företaget.

Comments are closed.