Lendo

Att det är en god ide att ta en titt på flera olika lån när man ska låna pengar känner de flesta till, men detta kan tyvärr vara väldigt tidskrävande, vilket gör att många drar sig för att göra detta eller kanske till och med skippar detta helt. Det finns dock en del tjänster som kan hjälpa dig med denna viktiga jämförelse, och en av de bästa tjänsterna för detta är Lendo. Detta låneföretag, som alltså inte är en lånegivare själv, jämför nämligen ett stort antal lånegivare som de samarbetar med åt dig. Du behöver därför enbart ange vad det är du är ute efter, så hjälper de dig att hitta detta snabbare och enklare än vad du hade kunnat göra själv.

lendo

Kostar det något att göra detta?

Nej, för dig som potentiell låntagare är tjänsten gratis. Lendo tjänar istället sina pengar via lånegivarna du tar lånet av. De betalar nämligen Lendo för att de skickar låntagarna till dem.

Kan jag använda tjänsten om jag har en betalningsanmärkning?

Ja, det kan du faktiskt. Lendo samarbetar nämligen med ett flertal olika lånegivare som godtar låntagare som har betalningsanmärkningar, så detta är inget som bör hindra dig från att ge sajten ett försök.

Förbinder man sig till något om man fyller i en förfrågan på sajten?

Absolut inte. Skulle det vara så att inget av de alternativ som Lendo sedan presenterar för dig, faller dig i smaken, kan du gott och väl skippa din låneansökan om du vill det. Läs här.

Det finns med andra ord inget att förlora, men mycket att vinna på att ge Lendo ett försök. Så varför inte sålla sig till den stora skara låntagare som gör detta regelbundet och göra låntagandet till en betydligt billigare affär för dig själv?

Comments are closed.