Leasy

Leasy är en otroligt populär lånegivare numera. Men om du funderar på att ta ett lån av Leasy, är det förstås av yttersta vikt att du vet vad det är du ger dig in på. För att göra detta lättare för dig, har vi satt ihop denna korta guide till Leasys lån. Vi rekommenderar därför att du läser igenom den, för att skapa dig en bättre bild av dessa lån, innan du ansöker om ett.

Du väljer lånesumman själv

Du kan förstås inte låna exakt hur mycket som helst, då Lendo har en högsta möjliga lånesumma – 50 000 kronor – men bara du håller dig under denna summa, kan du själv låna hur mycket du behöver låna.

leasy

Du behöver inte berätta vad du ska ha pengarna till

Alla Lendos lån är nämligen så kallade blancolån, dvs. lån som tas utan säkerhet, så Lendo bryr sig inte om vad du kommer att göra med pengarna. Detta är därför inget som du behöver specificera på något vis, vilket kan kännas skönt. Dessutom förenklar det förstås ansökningsförfarandet, då man inte behöver fylla i massvis med andra uppgifter och så vidare.

Du väljer återbetalningstiden själv

Lendo anger nämligen ett flertal olika alternativ för detta i samband med att man ansöker om lånet. Ett år, dvs. 12 månader, är den kortaste möjliga återbetalningstiden, medan 6 år är den längsta. Denna möjlighet är viktig eftersom återbetalningstiden på lånet påverkar hur mycket du behöver betala tillbaka på lånet varje månad. Kolla in här.

Alla kan inte få lån

Istället måste man uppfylla två viktiga krav: nämligen att man måste vara minst 20 år gammal, samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Även utöver detta tittar Leasy lite på din ekonomi, för att se att den ser okej ut. Det är med andra ord fullt möjligt att få avslag på en låneansökan hos Leasy, om man inte har en ordnad ekonomi, eller om man är för ung, och så vidare.

Comments are closed.