Bank Norwegian

Om du letar efter ett så snabbt, flexibelt och förmånligt lån som möjligt, kan Bank Norwegian, en väletablerad norsk nischbank, som dock är ganska nya i Sverige, vara att bra alternativ för dig. Denna bank anser nämligen att de flesta snabblån idag är för dyra, och för att göra något åt detta har man skapat låneprodukter som har alla de bra sidorna av snabblån, dvs. snabbheten och flexibel lånegivning, men saknar de negativa sidor som många förknippar med snabblån, nämligen de höga kostnaderna.

Bank norwegian

Du kan nämligen ansöka om ett lån av Bank Norwegian direkt på deras hemsida, genom att fylla i bara några få uppgifter där. Du kan ansöka om lånet själv eller tillsammans med en medsökande, och är det så att du vill använda delar av lånet till att lösa andra lån går även det bra, och du kan i så fall ange detta på hemsidan vid ansökan, så hjälper Bank Norwegian dig med detta.
Lånesumman du lånar kan variera mellan 5 000 och 400 000 kronor, som är min. respektive max. gränsen för lånen.

Du kan dock inte bli beviljad ett lån hos Bank Norwegian om du har betalningsanmärkningar, men annars är kraven som ställs på dig som låntagare inte särskilt komplicerade. Du måste vara minst 18 år gammal och ha varit folkbokförd i Sverige under de senaste 36 månaderna, det är allt!

Alla räntor sätts individuellt, vilket betyder att din egen ekonomi även påverkar vilken ränta du får betala för lånet.

Comments are closed.